hide

Плащане и доставка

Срок за доставка: от 2 до 5 работни дни за населени места, ежедневно обслужвани от куриера. За други населени места - съгласно графика на куриера. Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници, период на промоционални активности или други възникнали извънредни обстоятелства, като www.janet45.com си запазва правото едностранно да удължава посочените срокове с до седем дни!

Поръчки, направени след 16:00 ч. в петък или последен работен ден преди поредица почивни, се обработват в първия работен ден след 9:00 часа.

Начин на доставка за територията на Република България:
При поръчка на обща стойност до 54.99 лв., цените за доставка са следните:

Доставка до офис на Speedy: 6.00 лв.
Доставка до офис на Econt: 6.00 лв.
Доставка до адрес: 8.00 лв.

При поръчка на обща стойност над 55.00 лв., разходите по доставката се заплащат от Изпълнителя при стандартно условие за доставка икономична тарифа (доставка до 3 работни дни).

Доставка на международни пратки:
Български пощи и куриерска фирма SPEEDY са основни доставчици на международни пратки, които ползваме при изпълнение на поръчките за чужбина. 

Вариантите, които предлагаме са слените:
1. Чрез Български пощи:
* обикновена пратка, БЕЗ ПРОСЛЕДЯВАЩ КОД;
* препоръчана пратка с предимство, С ПРОСЛЕДЯВАЩ КОД.
2. Чрез куриерска фирма Speedy, С ПРОСЛЕДЯВАЩ КОД.

За всяка международна поръчка се изготвя индивидуална оферта в срок от 5 работни дни. След съгласуване на условията за начин на доставка и плащане, можете да платите поръчката си с кредитна/дебитна карта или по банков път. 

Сроковете за доставка извън територията на България са ориентировъчни и Изпращачът не носи отговорност за забавени, непотърсени и недоставени пратки.

При възникнали въпроси и проблеми с доставката на вашата поръчка, можете да се да се свържете с нас на телефон: 0889 377723, е-mail: bookstore@janet45.com